Oorbellen J-pennut, tutkimustuloksia

Lonkat, tutkittu 6/8                                                4    A/A            2    B/B

Polvet, tutkittu  5/8                                                5   0/0

Kyynärät, tutkittu 6/8                                            6   0/0

Silmät, tutkittu 5/8                                                 4 terveet silmät, 1 districhiasis todettu (=1 ripsi väärässä paik.)

Kiitos kasvattien omistajille aktiivisuudesta!

Torstaina suuntaan Keiran kanssa kohti Turkua. Käymme moikkaamassa äitiäni ja laiva lähtee Naantalista vasta myöhään illalla. Mukaan lähtevät myös Anne T, Peter ja Sade.Sattuikin niin, että abit ovat päättäneet lähteä risteilemään juuri samaan aikaan, kun meidän piti matkustaa Tukholmaan eli normaalit laivat eivät meitä tavallisia ihmisiä ota lainkaan torstaina kyytiin. Perjantaina on tiedossa matka halki Ruotsin ja Norjaan matkaa on 750 km. Lauantaina on kv-näyttely ja sunnuntaina kaksi agilitykilpailua.

Toivottavasti Keiran karvattomuutta korvaa rakenne, liikkeet ja käyttäytyminen, sillä karvaa on tosi vähän edelleen. Agilityn suhteen ei ole mitään tavoitteita, mutta osallistutaan, kun kerran on mahdollisuus ulkomailla kisaamiseen. Kotiin tulemme vasta tiistaina eli silloin on toivottavasti jotain raportoitavaa. Onneksi Norjassa ei pitäisi olla näin kylmä ens viikonloppuna.

Spanieliliiton etusivulle on päässyt Keiran Kiia-pentu http://www.spanieliliitto.fi/

Anne