Tänään tuli Sofikin kotiin, kun matkusti junalla Joensuusta Lahteen Neean ja Neean kaverin Eveliinan kanssa. Hyvin oli matka sujunut, mutta kova pissahätä oli, kun piti lorottaa asfaltille rautatieasemalla. Olikin ensimmäinen kerta, kun koirani matkusti junalla ja linja-autolla ei ole kukaan niistä matkustanut koskaan.

Jäi vielä kirjoittamatta, että perjantaina kävimme Raumalla Iisaakin moikkaamassa Julian kanssa. Julia oli minusta vähän mustis, mutta muuten siskokset tulivat hyvin juttuun. Iisa olis halunnut leikkiä, mutta Julia oli mielestään jo liian vanha moisiin lapsellisiin juttuihin. Minua Iisa rakasti edelleen tosi paljon.

Julian eiliset agilityharkat olivat vauhdikkaat. Tosin mua ei niillä meidän radoilla edes tarvittaisi, Julialle riittää avustaja namikipon kanssa. Julia tekee edessäolevat esteet sujuvasti ja lujaa, kunhan palkinto odottaa viimeisen esteen jälkeen. Minä siinä sitten yritän juosta vierellä ja antaa käskyjä, mutta niissä juoksukisoissa jään kyllä aina toiseksi. Toivottavasti Julian vauhti ja into säilyy sittenkin, kun aletaan tehdä oikeita ratoja. No vielä pidetään vaan hauskaa ja mennään lujaa.

Tässä kuva  Lucasta ja isästään Bendjistä. On niissä samaa näköä enemmän kuin muissa pennuissa.

Luca

Bendji

Anne