Keiralla on ollut muutama viimeinen juoksu niin säännöllisesti kahdeksan kuukauden välein, että oli aikamoinen shokki, kun nyt väli olikin vain puoli vuotta. En olisi uskonut, että Julian juoksuaika voi vaikuttaa noin radikaalisti ja saa äidinkin juoksun alkamaan. No onneksi oikea uros oli lähdössä Norjan reissulle mukaan. Muuten olisi koko matka peruuntunut, kun tärppipäivät osuivat juuri matkan ajaksi. Keiralle ei siis riittänyt, että olisimme matkustaneet Raumalle vaan halusi kansainvälisempää meininkiä niin kuin viime kerrallakin.

Viikko sitten torstaina Peter yritti vähän liehitellä Keiraa, mutta siinä vaiheessa Keira vielä nosteli ylähuuliaan. Perjantai menikin sitten matkustaessa ja pientä leikkiinkutsua oli taukojen aikana. Lauantaina Keira yritti vikitellä näyttelypaikalla kaikkia kolmea Cirtap's-urosta ja myös urokset olivat heti juonessa mukana. Näyttelypäivä oli kuitenkin rankka eikä kokeiltu illalla astuttamista.

Sunnuntaiaamuna meininki näytti sitten siltä, että on aika. Peter tiesi mitä teki ja Keira nyt on tunnetusti aikamoinen tyrkky eli homma sujui hyvin joutuisasti. Keira olisi kyllä halunnut isomman tilan kuin muutaman neliön, sillä selkeästi olisivat halunneet leikkiä enemmän. Toinen astutus oli sunnuntaina hotellissa.

Kokeilimme maanantaina vielä josko yksi astutus, mutta pariskunta leikki ja olivat muuten läheisiä. Jos Keira on tiineenä, pennut syntyvät pääsiäisen aikoihin ja ovat luovutuksessa ennen juhannusta. Täytyy olla tyytyväinen, kun on uros joka astuu ja narttu, joka on aktiivinen.

Tässä siveellisiä kuvia

Cirtap's Unique Peter van Unika-K ja Bullbenz Kooi Uma Geri

Anne