Blogihiljaisuuteen on ollut monta syytä: meille ei ole tapahtunut mitään erikoista, työkiireet ja itsellä saamaton olo ja huonot fiilikset, mutta eiköhän tämä tästä iloksi muutu.

Oorbellen Kurt "Orson" on napsinut itselleen jo mukavan rivin titteleitä eli Latvian ja Liettuan junnuvalio sekä Latvian että Liettuan juniorivoittaja 2012. Veikosta tuli Latvian voittaja 2012. Onnea teille!

Pääsimme vihdoin agilityharkkoihin kahden kuukauden sairaslomani jälkeen ja tauko on tehnyt molemmille koirille hyvää. Julia on oppinut kepit aika mukavalle mallille ja Keira kuuntelee ihan kivasti. Kontaktiesteitä ei ollut kummallakaan harkkakerralla ja eikun siitä vaan kisoihin pitkäperjantaina Keira, Outin ja Ficon kanssa. Yllätys oli todella suuri, kun Keira sai ekan nollan sitten vuoden 2010 joulukuun. Sijoitus helpolla radalla oli vasta 10., mutta nolla on nolla ja aika kuitenkin ihan reilusti alle ihanneajan. Toisella radalla Keira alkoi tuijottaa jotain mielenkiintoista radalla enkä saanut kunnolla koiraan kontaktia. Monta virhettä ja hyl. Kolmannella radalla oli yksi putkimiina ja sinnehän Keira meni oikein hyvällä vauhdilla, mutta kokosin itseni loppuradan ajaksi ja olin oikein tyytyväinen loppurataan. Josko se agilitykin tästä alkaisi tuntua mukavalta, jos saan oman ohjaukseni tarpeeksi ennakoivaksi. Yhtään kontaktivirhettä ei Keiralle tullut. Ficolle tällä kertaa kaikilta radoilta hyl.

Kisa-aikataulu oli kyllä niin pieleen laskettu, että viimeisen radan alkaessa taisimme olla aikataulusta kaksi tuntia myöhässä. Kotona olimme vasta yli puoli yksitoista, mutta onneksi näitä pyhiä riittää. Tosin töitäkin pitäisi jaksaa tehdä ainakin huomenna, vaikka aamusta käväisen mätsärissä Julian kanssa.

Lauantaina vietimme äiti-tytär päivää vanhimman tyttäreni kanssa shoppaillen, ravintolassa syöden ja leffaa katsoen. Kävimme myös katsomassa kaverini koiranpentuja, joiden synnytyksessä olin apuna. Siitä "palkaksi" sain ihanan keramiikkavadin.

Tänään saimme mieluisia vieraita, kun Pia, Onni ja Noa tulivat kanssamme lenkille. Teimme tunnin lenkin lumisessa metsässä. Vaikka ilma oli ihanan aurinkoinen, en ottanut kameraa mukaan. Ei kiinnosta tässä vaiheessa huhtikuuta ottaa mitään lumikuvia. Julia meni Pian nähdessään ihan sekaisin. Noa yritti ensin saada Julian kanssaan leikkimään, mutta tyytyi sitten velipoika-Onnin seuraan tai sai ihan yksinään juoksuhepuleita. Veiko oli saanut tänään agilitysertin eli paljon Onnea Veiko ja Henrika!

Olen ostanut täältä Vääksystä hirsisen omakotitalon, jonne muutamme toukokuussa. Kiva päästä takaisin omakotitaloon asumaan ja onhan se koirille ja mahdollisille pennuille ihan toista kuin tässä rivitalossa, kun aidattu piha on tosi pieni.

Anne