Viime viikonloppuna oli Helsingissä kaksi suurta koiranäyttelyä, joista jo Helsinki Winner näyttelykin on vakiinnuttanut asemansa. En ollut näyttelyssä lauantaina ja olin kuin tulisilla hiilillä, kun kooikereiden tuloksia ei alkanut tulla mistään suunnasta. No nyt on kyllä kaikki tulokset jo virallisesti koiranetissäkin eli tosi nopeaa toimintaa.
Sunnuntaina otin Keiran mukaan ja haimme Outin Lahdesta kyytiin. Keira sai eh:n karvattomuutensa vuoksi ja onhan se karvaton. Kuitenkin harmitti, kun 17 suomalaisen näyttelyn "eri-putki" katkesi. Jotenkin sitä Keiran karvattomuutta ei kotona oikein edes tajunnut, kun Julia on vielä huonommassa turkissa.
No onneksi Oorbellen Kyle "Vili" pärjäsi hienosti sijoittuen paras uros -kilpailussa neljänneksi ja sai varasertin. Tuomari jakoi erinomaista arvosanaa tosi lempeällä kädellä, mutta sa:n kanssa olikin sitten kitsaampi.
Onnea Reijo ja Vili.
Jake oli itsenäisyyspäivänä näyttelyssä Valkeakoskella ja oli hienosti rop. Onnea Virpi ja Janina. Jake kävi myös silmien uusintatarkastuksessa ja terveet olivat pojan silmät edelleen, hienoa.

Me vietimme itsenäisyyspäivän Janakkalan agilitykisoissa ja kellonympäryshän sillä reissulla meni. Onneksi sää lauhtui edes kohtuulliseksi ja puolilämmin halli pelasti päivän. Jennikin kävi moikkaamassa koiria ja molemmat koirat sekosivat täysin Jennin tavatessaan. Jenni tuli sopivasti kuvaamaan Julian voittoradan ja se löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=6YPVZWoGxjk&list=UU3z9qy48aNIosGrdk-j3L0g&index=3
Ensimmäsellä Julian radalla ohjaukseni herpaantui hetkeksi ja Juliahan "rankaisee" heti ja ottaa kiellon, mutta ei hyppää estettä väärinpäin. Yliaikavitosella sijoitus ekalla radalla 4.
Keira ei ollut oikein kuulolla, mutta saimme ekalta radalta yliaikanollan, kun minä hukkasin radan kaksi kertaa. Toisen radan lähdössä huomasin jo, että Keira hakee katseellaan tuomaria palkan toivossa. Olemme nyt syksyn aikana käyttäneet aika paljon ulkopuolista palkkausta eli pitäisköhän siitä taas luopua.
Keiralle siis spanielimestaruusradalta surkea hylkäys ja Julialle kymppi ja varmaan hurjasti yliaikaa ja törkeät kontaktit.
Kävimme eilen oman ryhmän järjestämissä epiksissä ottamassa kontaktit kunnon palkoilla, sillä Julialla on huomenna vielä pari starttia Hyvinkäällä.
Anne
Anne