Kustavissa ei ole sähköä ollut yli neljään tuntiin eli opettelimme vielä viimetipassa kaasun käytön. Olemme päihteettömällä lerintäalueella yhdessä rippikoululeiriläisten ja muutaman muun kanssa. Saimme auton ihan lähelle rantaa ja säähän on taas hieno. Täällä ei ole tuskaisen kuuma, kun tähän ei paista aurinko, mutta tuulee.

Naantali jäi käymättä, kun viivyimme Nauvossa ja Paraisilla vielä tänään. Aamulla siis otimme suunnaksi Nauvon, jonne piti mennä lautalla. Siellä olikin Olavinpäivän keskiaikaiset toripäivät ja paljon myyjiä pukeutuneena vanhanaikaisesti. Nauvossa pääsi oikein saaristolaistunnelmiin, kun ihan merenrannassa oli kauppoja ja ihmisiä aika paljon liikkeellä. Paraisilla kävin Tila-ohjelmassa esitellyssä omakotitalon pihaan perustetussa sisustusliikkeessä. Ostin kivan lasipullon, johon saa tuikun ja voi ripustaa puuhun syksyllä. Kävimme myös lammastilalla, josta ostin kaunista lankaa syksyn käsitöitä varten.

Kustavissa oli ykköskohde keramiikkapaja, josta olin päättänyt ostaa ison ruskean keramiikkaveneen. No veneet oli loppuunmyyty, mutta Raimo osti sellaisen mulle jälkitoimituksella synttärilahjaksi. Kävimme vielä satamassa ja sitten kaupan kautta tänne leiripaikalle. Juuri äsken rymisteli joku sähköyhtiön mies tuossa takanamme olevassa metsässä eli oli varmaan etsimässä syytä sähköttömyyteen.

Huomenna Annen T:n luona luvassa herkkuja ja illalla Rauman pitsiviik,kon juhliin eli huomenna ei sitten blogia päivitetä. Ei siis päihteetöntä iltaa huomenna luvassa 

Anne