Ei olisi millään jaksanut lähteä tänään Lahteen mätsäriin, kun sääkin näytti sateiselta, mutta lähdin sitten kuitenkin. Maikin lemmikkikellari oli muuttanut uusiin tiloihin ja mätsäri pidettiin kaupan parkkipaikalla. En olisi uskonut, että niin paljon porukkaa on liikkeellä. Paikalla oli aika paljon tuttujakin ja myös kaksi kooieria (Ruska ja Dani). Kehiä oli kolme ja meidän kehässä ennen meitä lapsi ja koira -kilpailu, johon Dani osallistui. Punaisissa pennuissa Ruska ei ihan sijoittunut.

Julia antoi tutkia itsensä kohtuullisen hyvin, mutta ei meinannut jaksaa seisoa kunnolla ja sai sinisen, joka kuitenkin tänään oli keltainen. Sinisten loppukehässä kääpiösnautseri tuli liian lähelle takapäätä ja koirat rähisivät toisilleen oikein kunnolla. No tuomari ei vielä siinä vaiheessa tarkkaillut eikä vaikuttanut sijoituksiin. Hienosti Julia kuitenkin palautui tilanteesta eikä pälyillyt taakseen ja jaksoi seisoakin pitkään. Ekan ja tokan sijoitusta tuomari mietti tosi pitkään ja olin todella yllättynyt, että laittoi Julian voittamaan.

Loppukehässä oli kuusi koiraa ja olin ihan varma, että meidät kätellään pois ennen sijoittamista. Kuitenkin Julia sijoittui loppujenlopuksi kolmanneksi ja sai vielä kahden ihmisen kopeloinnit maassa ja oli tosi reipas sateesta ja pitkistä seisotuksista huolimatta. Palkintojakin oli aikamoinen määrä.

Julia hukkuu taustaan, mutta palkinnot näkyvät :)

Anne