Keiran Iisa-tytär aloitti tänään agilitykisaamisen ja upeasti aloittikin. Iisa ja Noora voittivat nollalla ja voitto oli ihan ylivoimainen. Paljon Onnea Nooralle ja Iisalle! Onneksi raumalaisten kisajärjestäjien tulospalvelu on ajantasaista ja pystyin seuraamaan kisaa "suorana". Harmi, että kuva puuttui, mutta silti jännitin enemmän kuin omia kisoja.

Toisella radalla Iisa sijoittui nollalla toiseksi, Onnea!

On jäänyt tässä pentuhässäkässä kirjoittamatta tärkeitä juttuja eli "meidän" Leevi ja Taina saivat viime sunnuntaina kevään ensimmäisissä mejäkokeissaan hienosti ykköstuloksen! Onnea Leevi ja Taina vielä tätäkin kautta!

Julia käväisi alkuviikosta ensimmäisissä oikeissa epiksissä ja ekaa kertaa ulkoradalla. Yllättävän hyvin liikkui, vaikka ei ole edes harkannut ulkona ja hiekalla, tulimme toisiksi. Mölleissä hylystä annettiin 10 virhepistettä ja hylkyhän sieltä tuli, kun helpompi putkenpää ei houkutellut vaan piti mennä vaikeamman kautta. Myös Ficon poika Riki oli ensimmäisissä epiksissä ja vauhtia riitti ja sijoitus kolmas. Otin sitten harkkaratana vielä ykkösten radan ilman keinua ja keppejä ja palkkasin kontakteilla. Rata ei ollut helppo, mutta Julia toimi paljon paremmin kuin ekalla radalla ja vauhtiakin oli mukavasti.

Jäimme nyt monen viikon tauolle, kun menen maantaina leikkaukseen enkä pysty juoksemaan ainakaan kolmeen viikkoon tai saattaa mennä pidempäänkin.

Anne