Viikko sitten oli Julialla taas sertinmetsästystä, mutta eipä ollut tälläkään kertaa metsästysonnea. Julia sai ERI:n, mutta SA jäi saamatta. Yritämme vielä syyskuussa yhdestä näyttelystä, vaikka se reissu on suurella todennäköisyydellä täysin turha. Kohta pitänee tyytyä siihen, että ei tuota omaa kasvattia valioksi saa. No onneksi kummipoika-Noa oli viikko sitten lauantaina Kouvolassa ROP. Onnea vielä Pia!

Maanantaina kävimme Phaun epiksissä ja molemmat koirat tekivät kaksi rataa. Julia jopa voitti ykkösten radan, vaikka tekikin hurjan lentokeinun. Keiralla oli vähän liian kivaa ja meno hiukan liian vallatonta. Kivahan se on kun koiralla sentään on kivaa.

Talon tyhjennys on jatkunut ja tänään oli ensimmäinen esittely. Esittelyssä oli ollut yllättävän monta perhettä ja täytyy toivoa, että joku olisi tosissaan kiinnostunut. Olen kyllä varautunut siihen, että myyntiaika saattaa olla hyvinkin pitkä.

Torstaina oli agiharkoissa irtoamisharjoituksia ja kyllähän nuo neidot hienosti irtoavat, kun näkevät namutädin viimeisen esteen takana. Ei ollut siis mitään ongelmaa. No eilisissä Kouvolan kisoissa olikin sitten ongelmia vaikka kuinka ja paljon. Jos uskallatte katsoa karmeita ratoja, täältä pesee . http://www.youtube.com/user/umageri#p/a/u/0/hW9hDCVwIpE

Olimme reissussa Outin ja Ficon kanssa ja heille sentään yhdeltä radalta 0 sijoituksella 4. Julia oli mukana turistina ja pääsi yhden kerran ottamaan vähän harkkaesteitä. Tapasimme myös Ficon nuorimman pojan Kafin, joka on muuttanut Keiran Inka-siskon perheeseen. Kafia hiukan hirvitti, kun Keira-tätipuoli oli vähän liian innokas. Fico suhtautui poikaansa paljon rauhallisemmin ja pentu tykkäsi selkeästi isästään.

Vihdoin alkaa olla uusi koti kodin näköinen ja huomenna pitäisi alkaa työt oikein tosissaan. Niin se parin viikon loma meni aivan liian nopeasti ja tuntuu, että pitäisi syksyn aikana pystyä pitämään vielä joku pieni tauko.

Ja loppuun vielä Keiran pentujen kuulumisia: Leevi (O Joaquin) on vahvistettu kennelliitossa Suomen muotovalioksi ja tänään ovat saaneet agilityn kakkosluokassa nollavoiton. Onnea! Orson (O Kurt) on nuoresta iästään huolimatta pyörähtänyt ensimmäisessä näyttelyssään ja vielä ulkomailla ja oli hienosti ROP-pentu. Onnea Marianne! Ja juuri tuli Mariannelta tekstari, että Orson on ollut myös tänään ROP-pentu, hienoa!

Anne