Viikonlopun hyvä koirauutinen oli se, että Oorbellen Kiefer "Nero" sai kp:n ja oli samalla ROP-pentu Helsingissä pentunäyttelyssä. Paljon Onnea Elisalle ja muulle kotiväelle! Kyllä se pitkäjalkakin siitä miehistyy.

Viikonloppu oli tosi mukava, vaikka kaikki viisi agilityrataa Julian kanssa menivät ihan surkeasti eli "saalina" 4xhyl ja yksi 5 pienellä yliajalla. Jo torstain harkoissa Julia oli haluton eikä irronnut yhtään. Eilen vielä mukaan tuli radalla haistelu ja outo piirre hakeutua mun taakse. Keppiongelmat jatkuivat tänäänkin ja eilisen huonon renkaan (tuli kyjittäin renkaalle ja ilmeisesti vähän sattui) jälkeen rengaskaan ei sujunut ongelmitta. Vauhtia löytyi vain joka radalla paikoitellen.

Mukavan viikonlopusta teki se, että Anne ja Peter tulivat perjantai-illalla viettämään viikonloppua kanssamme. Perjantaina nukkumatti kutsui meitä jo aikaisin, koska lähtö Varkauden agilitykisoihin oli luantaiaamuna klo 5.45. Keira jäi kotiin. Peter mitattiin selkeäksi mediksi. Tuomari oli tehnyt mukavat helpot radat, mutta mutta....

Pääsimme jo hyvissäajoin iltapäivällä takaisin Vääksyyn, lenkittimme koirat ja kävimme saunassa. Sitten pidimmekin vähän jälkijunassa rapujuhlat, joihin saimme vielä Ficon Outin vieraaksemme. Fico ei ollut mukana, mutta Outilla riitti rapsuteltavia kooikereita kolmin kappalein. Juhlat olivat hyvin rauhalliset ja päättyivät ajoissa, koska tänään oli vuorossa Peterin ja Julian kolme starttia Porvoossa.

Anne lähti Peterin kanssa omalla autolla jo minua ennen, kun en jaksanut herätä yhtä aikaisin. Otin tänään myös Keiran mukaan. Anne Viitanen oli tehnyt haasteellisia ratoja, mutta olisi niistä pitänyt selvitä, jos hinkuu joskus kakkosluokkaan. Ei vaan sitten onnistunut. Julia näyttää siltä, että ei edes tykkää agilitystä senkään vertaa kuin ennen juoksuaikaa tai voinhan pistää mahdollisen valeraskauden piikkiin nuo outoudet.

Nyt on pakko harkata ja jättää ainakin tämän vuoden osalta kisaaminen ja miettiä sitten mitä agilityn suhteen tekee. Jos mun koirat eivät tosiaankaan nauti agilitystä, onhan se ihan älytöntä yrittää, jos ei tuloksia tule. Rahaa ja aikaa vaan kuluu ja tulee paha mieli.

Anne