Kuluneen viikon aikana pennuista on tullut persoonia ja ne ovat kehittyneet huimaa vauhtia. Kaikkien pentujen silmät ja korvat ovat auenneet. Pennut osaavat myös kävellä joten kuten ja leikkimisen alkeitakin harjoitellaan jo. Ihanaa oli nähdä ensimmäisen kerran hännän heilahtavan, kun tulin pentulaatikolle. Ainoa negatiivinen asia on se, että pennut osaavat haukkua myös. Onneksi eivät ole harjoitelleet haukkumista vielä öisin. Myöskään pissaamiseen pennut eivät enää tarvitse Julian stimulointia vaan osaavat ihan itse.

Keira käväisi pentulaatikossa tutustumassa lapsenlapsiinsa ja alkoi heti putsata pentuja. Julia oli ulkona ettei tullut sanomista. Minun pitää varmaan kohta siirtää pennut pois toimistostani, sillä töitäkin pitäisi tehdä eikä istua pusuttelemassa suloisistakin suloisimipia pentuja.

raskasta on

Parin viikon kuluttua en kirjoita pennuista näin siirappisia juttuja, kun ne valvottavat yöt ja siivoamiseen menee ihan hirveästi aikaa, mutta nautinpa nyt vielä kun voin.

Tuoreita valokuvia löytyy täältä http://oorbellen.kuvat.fi/#/kuvat/L-pennut+kolmas+viikko/

Pari uutta videotakin latasin tänne http://www.youtube.com/watch?v=kSOVXdMgFWw&list=UU3z9qy48aNIosGrdk-j3L0g&index=1&feature=plcp ja tänne http://www.youtube.com/watch?v=eGHw7GESQMg&feature=youtu.be

Anne