Kyllä aika kuluu nopeasti. Keiran pennut tulivat tänään yksivuotiaaksi. Päivän aikana on tullut moneen kertaan mietittyä vuoden takaisia jännittäviä hetkiä ja näinpä viime yönä untakin synnyttykseen valmistautuvasta kooikerista, joka unessa oli kuitenkin pentujen mummu-Sally. Julia pääsi tänään viettämään "laatuaikaa" kanssani. Aamulla menimme Outin ja Nemon kanssa Järvenpäähän mätsäriin todella kauniiseen puistoon järven rannalle. Julia antoi tutkia itsensä pöydällä todella hyvin, vaikka pöytä oli pyöreä muovinen puutarhapöytä. Tuomari antoi sinisen nauhan Julialle pitkän harkinnan jälkeen, mutta ilmeisesti tykkäsi, kun sijoitti loppukisassa kakkoseksi. Palkinnoksi saimme boxerille tarkoitetun ruokapussin. Julia aloitti tänään agilityn ihan oikeassa ryhmässä, vaikka tänään harkat olivat poikkeuksellisesti mun pitämät. Julia irtoaa vähän liiankin hyvin, mutta kääntöpuolena on se, että ei halua muuta kuin irrota. Tosi vaikeaa tehdä useampaa estettä peräkkäin, kun Juliaa ei yhtään kiinnosta mun käskyt vaan se, missä on se namikuppi.

Tiistaina kävimme kooikerporukalla Mäntsälässä agiepiksissä (Outi, Nemo, Fico, Keira ja Julia). Keira hyllytti sielläkin molemmat radat ja Julia oli mukana vaan turistina. Leevikin oli lähtenyt epiksiin ja joutui äitinsä rähähdyksen kohteeksi. Julia olisi ehkä halunnut leikkiä Leevin kanssa, mutta Leeviä vähän pelotti, että sisko on yhtä ärhäkkä kuin äitikin. Leevi tuli mölleissä hienosti kolmanneksi niin kuin oli tullut tänäänkin.

Perjantaina kaikki koirat, Raimo, Neea ja minä lähdimme Joensuuhun. Olimme yötä hotellissa ja lauantaina allergiaperheessä rippijuhlissa. Onneksi sää oli kaunis ja pystyimme olemaan juhlien ajan koirien kanssa ulkona. Neea halusi ottaa isänsä mökille Sofin ja niinpä Sofi jäi katselemaan haikeasti meitä, kun jäi juhlapaikalle. Sofi viettää siis viikon mökkilomaa ja tulee vasta juhannuksen jälkeen kotiin.

Anne