Tänään oli vuorossa Keiran ensiesiintyminen Lahden KV-näyttelyssä. Tuomarimuutoksen jälkeen tuomarina oli Leila Kärkäs, jolta Keira on siis aiemmin saanut EH:n. Ei tuo arvostelu loistava ollut nytkään, mutta viidestä nartusta Keira oli ainoa, joka sai tällä kertaa ERI:n. Keira oli siis PN1 ja sai toisen cacibinsa. Urosten voittaja oli Black Amiikos Jemeko Jelle "Hessu", joka sai cacibin lisäksi myös toisen sertinsä. Hessu voitti "karvan mitalla" Keiran ollen siis ROP ja Keira oli VSP. Onnea vielä Hessulle ja Melissalle, joka esitti Hessun tosi ammattitaidolla. Keira siis oli tuomarin mielestä hiukan huonossa turkissa juuri nyt, mutta Keirahan on melkein parhaassa turkissaan.

Julialla oli eilen agilityn alkeiskurssilla kahdeksan esteen harjoittelua ja onnistuin taas aiheuttamaan traumoja. Julian hihna jäi kiinni A-esteen harjalla olevaan pulttiin eikä Julia päässyt tulemaan alas normaalivauhtia. Onneksi saimme houkuttelemalla esteen suoritettua vielä tuon jälkeenkin, mutta into hävisi. Pitäisi olla niin älyttömän tarkka ja ottaa huomioon asiota, ettei tällaisia tapahtuisi. Pienten koirien ryhmä on onneksi leppoisaa väkeä eikä mitään rähinöitä esiinny.

Veiko-velipuoli sai tänään agilityssä toisen nousunollan ykkösluokassa voittamalla kisan Janakkalassa. Onnea Veiko ja Henrika! Iisa (Keiran tytär) oli hienosti Porin mätsärissä BIS-3, vau! Onnea Iisa ja Noora. Myös Leevi on käynyt mätsäreissä ja sijoittunut "luokassaan", onnea!

 Keira, uusi peti ja Lahden palkinnot

 Anne