Pidimme eilen kooikkeriagilityharkat Nemon, Keiran, Ficon, Outin ja Heinin kanssa. Fico oli ainoa jolla riitti virtaa koko harkkojen ajan. Nemo ja Keira jotenkin hyytyivät harkkojen loppuvaiheessaa ja minä jo aiemmin. Reidessäni tapahtui jonkilainen revähdys ja juoksemiset oli sitten juostu. Nemon keinu on saatu talven aikana kuntoon ja irtoamisetkin onnistuvat jo paremmin. Eikun Nemo kisaamaan! Keiraa ei eilen kiinnostanut kepit ollenkaan, vaikka viime torstain harkoissa nimenomaan kepit sujuivat tosi hyvin molemmilta puolilta. Niin ovat päivät erilaisia. Ficolla riittää vauhtia ja intoa vaikka muille jakaa ja tarvittaessa löytyy kyllä malttiakin. On hyvä, että koiraa voi motivoida muutenkin kuin vain namilla. Fico on hulluna vinkupalloon ja tekee mitä vaan saadakseen "tappaa" pallon palkkioksi. Ficolla sujuu jo hyvin putki, kepit, rengas ja keinuakin harjoiteltiin varovasti.

Minua kysyttiin Suomen Kooikkerhondje ry:n hallitukseen ja eilen oli sitten valittu. Toivottavasti pystyn antamaan yhdistykselle jotain vaikka olenkin näin tuore kooikerhondjeharrastaja. Yhdistyskokemusta löytyy kyllä lähes kaksikymmentä vuotta erilaisista töistä.

Olen Lahden seudun kultaisten tilintarkastajana ja tein tarkastuksen eilen. Olen aika niuho tilintarkastaja, mutta ammattikirjanpitäjänä pitää hoitaa homma niin ettei tule löysäiltyä.

Olemme teheet viikonlopun lenkit osittain Päijänteen jäällä. Keira on ottanut reippaita spurtteja ja jopa Sofi on innostunut juoksemaan. Sofin mielestä tärkeintä on kuitenkin ratsata kaikki avannot. Jos joku olisi jättänyt pikkukaloja lojumaan.

Anne