Jännityksellä odotan kuinka Keira reagoi raketteihin. Kaksi edellistä vuodenvaihdetta on mennyt hyvin, kun iltalenkki on tehty ennen iltakuutta eikä koiria ole päästetty pahimpaan paukutteluaikaan takapihallekaan. Ennen Joulua kuitenkin oli jotain pikkupaukkuja jo liikkeellä ja silloin Keiran vähän pälyili lenkillä, mutta ei mitään pahempaa. En halua ottaa mitään riskiä eli pysytään vuodenvaihtuessa sisätiloissa.

Yli kahden kuukauden agilitynkisatauon jälkeen olemme menossa Hyvinkäälle ensi launtaina kisaamaan. Kolme starttia vaihtui suuren kisaajamäärän vuoksi kahdeksi ja onkin varmaan ihan hyvä niin. Mielenkiintoista mennä kisaamaan lämpöiseen halliin tekonurmelle. Saattaa Keira saada siellä niin kovat vauhdit, että meikäläinen jää läskeineen höllymään kauas taakse. No vuodenvaihtuessahan taas alkaa uusi terveellinen elämä, jota saattaa kestää jopa pari viikkoa:). Myös Riman 11.1.09 kisoihin mennään.

Sitä alkaa olla jo vainoharhainen tutkiessaan molempien koirien käyttäytymistä, kun odottaa alkaako Keiran juoksuaika. Aamulenkkikaverilla on nyt juoksu pahimmoillaan ja omat koirat haistelevat toistensa takapäätä vähän turhankin ahkerasti. Vielä ei pitäisi kummankaan juosta. Jalostustoimikunnalta en ole saanu mitään kommentteja Keiran sulhasesta ja totuuden nimissä ei niillä kommenteilla ole merkitystä, koska olen itse valinnan kanssa sinut ja kannan myös vastuun mahdollisista jälkeläisistä ja toivon että valinta on onnistunut ja että pentuja myös tulisi.

Keiran kotisivuja on hiukan uudistettu ja uusi kuvaboxi on kätevä käyttää eli kuvia tulee lisättyä jatkossa useammin. Keirasta ei sitten tullut virallisesti Suomen muotovalio tän vuoden puolella, kun Lahden näyttelytoimikunta ei ole saanut tuloksia kennelliittoon.

Toivotan kaikille blogini lukijoille oikein Menestyksellistä Uutta Vuotta 2009!!!

Anne