Joku on ilmeisesti viime viikon aikana käynyt vaihtamassa Julian suloiset pennut kauhukakaroiksi, jotka kiusaavat toisiaan. Varsinkin nukkuvaa pentua on niin ihana rääkätä ja saada kiljumaan tuskasta. Urosten arka paikka on jo hyvin löydetty ja voin vain kuvitella kuinka kipeältä nuo naskalihampaat sukukalleuksissa tuntuvat.
Onneksi ketään pennuista ei syrjitä, vaan kaikki saavat osansa kiusaamisesta.
Todiste: http://www.youtube.com/watch?v=XWuuNTDLo8I&feature=youtu.be

Kiinteää ruokaa tarjoilen pennuille kaksi kertaa päivässä ja Julia imettää vielä vaikkakin imetykset ovat kestoltaan hyvin lyhyitä. Julian ilme on välillä kärsivä, kun hampaat iskeytyvät tisseihin kiinni.
Pennut ovat nyt käyneet ulkona kolmena päivänä, kun on ollut ihanan aurkinkoisia päiviä. Keira paimentaa pentuja innolla, mutta pennut eivät vielä viihdy oikein ulkona vaan haluavat hyvin nopeasti takaisin sisälle.
1344963013_img-d6b3a011cffe255fa633deeb1

Keira pääsi viime viikolla kaksi kertaa agilityharkkoihin ja lauantaina Kouvolaan kisoihin kolmen startin verran. Olimme kisoissa Outin ja Ficon kanssa. Keira sai yhden nollan sijoituksella 5., mutta muita mainittavia tuloksia ei tullut. Keira karkasi lähdössä tuolla nollaradalla, mutta onneksi Outi huusi minulle, että "tulee". Pasmat menivät täysin sekaisin ja aikaa paloi, mutta kuin ihmeen kaupalla siitä se nolla tuli ja ihanneaikakin alittui.

Viikonlopun aikana kävi pari perhettä katsomassa pentuja ja ensi viikonloppuna tulee neljä kooikerinomistajaa kyläilemään.

Täältä löytyy kuvia pentujen neljänneltä viikolta
http://oorbellen.kuvat.fi/#/kuvat/L-pennut,+neljäs+viikko/
Seisotuskuvia saa arvostella, mutta voi tulla ihan vapaasti kokeilemaan kuinka neliviikkoiset pysyvät näyttelyasennossa :) No kuvien perusteella pennut ainakin ovat ylikulmautuneita.
Anne