Meillähän on pentuhuoneena ensimmäiset kolme viikkoa työhuoneeni, joka on muuttunut monitoimitilaksi. Täällä on patja  lattialla ja onneksi Raimo on nukkunut pentujen ja Keiran kanssa yöt ensimmäistä lukuunottamatta. Pennut ovat kovaäänisiä joutuessaan Keirasta liian kauas eivätkä aina osaa vielä suunnistaa maitobaariin vaan tarvitsevat apua. Raimo on parempiuninen ja pystyy heräämisen jälkeen nukahtamaan nopeasti uudelleen. Minä vahdin pentuja päiväsaikaan töitätehdessäni ja iltaisin, kun meillä on telkkarikin tässä huoneessa.

Kotitöitä ei ole tullut tehtyä sitä vähääkään mitä normaalisti, mutta Julian kanssa on sentään käyty pidemmillä lenkeillä ja pari kertaa agilityharkoissa. Julialla alkaa ensi viikolla arkitottiskurssi ja agilityä kerran viikossa. Meillä on portti pentuhuoneen ovella, mutta eipä Juliaa enää kiinnosta pennut, kun sai kerran käydä katsomassa mitä ihmeellistä Keiralla oikein täällä on. Keira oli silloin ulkona ettei tullut mitään sanomista. Keiran ja Julian välit ovat entisellään, kun kohtaavat ja käyvät lenkillä. Voisi oikeastaan sanoa, että Keira näyttää hyvinkin ilahtuneelta Julian tavatessaan ja pusuttelevat kovasti toisiaan.

Pennut kasvavat tasaisesti ja ovat aivan ihania. Ehkä tässä toisessa pentueessa uskallan jo paremmin nauttia tästä lyhyestä ajasta, kun pennut ovat täällä eikä jännitä kaikkia turhia asioita. Keira on hyvä äiti ja viihtyy pentulaatikossa paremmin kuin viimeksi. Olen keksimällä keksinyt pennuille työnimiä, kun numerointi tuntuu vähän persoonattomalta eli numerojärjestyksessä pennut ovat Niskapiirto, Raitahäntä, Musteläntti, Pikkusydän, Isosydän, Yrjö (y:n muotoinen otsapiirto) ja Valkokaulus. Kaikilla pennuilla on valkoinen kaulus, mutta viimeisellä molemminpuolin tosi leveä.

Tämä on K-pentue ja monta kivaa nartun nimeä jää nyt käyttämättä. Neljä nimeä on varmaa, mutta kolmea pitää vielä miettiä ja ostajatkin voivat valita niistä, jos joku miellyttää. Kaikille pennuille on alustavasti koti, mutta tässä on vielä monta viikkoa luovutukseen ja ihmisten elämäntilanteet saattavat muuttua nopeastikin eli mitä vaan voi vielä tapahtua. Ensimmäiset katsojat tulevat kahden viikon kuluttua ja silloin pennut myös siirtyvät "ihmistenilmoille" eli olohuoneeseen. Moni pentu on lähdössä kotiin, jossa odottaa toinen kooiker tai jopa useampi saman rodun edustaja. Kaikki pennut jäävät kuitenkin Suomeen, kun ei sitten yhtään narttua syntynyt.

Tänään syntyi Featherfoxin ensimmäinen pentue ja yllätys, yllätys kaikki kolme ovat uroksia. Onnea Saija kasvatustyöhön! Keiran tämä pentuehan oli ultran perusteella huomattavasti pienempi kuin mitä sitten syntyi eli molemmilla kerroilla Keira on tainnut jemmata pentuja jonnekin piiloon ultran ajaksi. Ekassa pentueessa oli paljon emää, mutta näissä näyttäisi olevan hyvin paljon Peteriäkin ainakin ulkonäössä, toivottavasti myös luoneteessa. Peterin luonnetta ihanampaa on vaikea löytää. Yritän ottaa huomenna yksiviikkoiskuvat ja lisään ne tänne.

Anne